top of page
Ara
  • cihank2

e-Dönüşüm


Dünyanın her geçen gün daha dijital bir hal almasıyla birlikte teknoloji hayatımızın her evresinde yerini almaya başladı.

Yıllardır alışıla gelmiş standart belge süreçlerimiz artık dijitalleşerek daha kolay yönetilebilir, daha az maliyetli, daha kontrollü ve güvenli ortamlara aktarılıyor.

01.01.2020 de hayatımıza giren yeni e-dönüşüm adımlarına hazır mısınız?

Microsoft Dynamics Axapta kullanan müşterilerimizde versiyon gözetmeksizin Türkiye’nin önde gelen özel entegretörleri ile iş birliği içinde süreçlerinizi dijitalleştirmeye devam ediyoruz.

e-defter, e-fatura, e-arşiv, e-irsaliye, e-ihracat, e-serbest meslek makbuzu, e-müstahsil makbuzu geçişlerinde işletme süreçlerinize uyumlu, kolay erişilebilir ve yönetilebilir ekranlar ile geçişlerinizi sorunsuz şekilde yapıyoruz. Geçiş sonrası tüm uygulama süreçlerinde kullanıcı desteği ve uzman kadromuz ile yeni gelen tebliğleri sistemlerinize uygulayıp sistemlerinizin güncel kalmasını ve mevzuata uygun işlemesini sağlıyoruz.

e-dönüşüm projelerinde işletme özel süreçlerine göre yapıya uygun geliştirmeler ile mevcut alışkanlıklarınızı ve düzeninizi değiştirmeden geçişleriniz kolay bir şekilde sağlıyoruz.

17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page